Laslo Truck

Унгарија, Централна Унгарија, H-1200, Budapest, Nagykörösi út 0195048/18 hrsz.
македонски
Најнови објави
камион со рамна платформа MAN TGA 26.430 MAN TGA 26.430 67.100 € Камион со рамна платформа 2007 464000 км Унгарија, Budapest
Ние ќе одговориме на вашите прашања
Како да стапите во контакт со нас
Vörös László
Vörös László
Јазици: српски, руски, унгарски, германски, англиски
+36 30 790... Прикажи +36 30 790 5966
Laci
Laci
Јазици: унгарски, германски, англиски
+36 30 790... Прикажи +36 30 790 6125
Miki
Miki
Јазици: унгарски, англиски
+36 30 984... Прикажи +36 30 984 5955
Прикажи се
Адреса
Унгарија, Централна Унгарија, H-1200, Budapest, Nagykörösi út 0195048/18 hrsz.
Локално време на дилерот: 21:19 (CET)
Како да не најдете